Sunday, January 15, 2012

Home Alone

Ήρθε επιτέλους η στιγμή να μείνουμε και λίγο μόνες στο σπίτι μετά από τις γιορτές, οι οποίες ήταν μέρες γεμάτες εξόδους, ξενύχτια, και ένταση. Το σαββατοκύριακο είναι ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας που τόσο το έχει ανάγκη, έτσι ώστε η εβδομάδα που θα ξεκινήσει να μας βρεί γεμάτες ενέργεια και όρεξη για δουλειά.

Αρχικά χρησιμοποιήστε μαντιλάκια ντεμακιγιαζ, για να αφαιρέσετε το make up και στη συνέχεια κάντε ένα ντούζ για να χαλαρώσετε. Μετά απλώστε σε όλο σας το σώμα την κρέμα σώματος για να το ενυδατώσετε και φορέστε άνετα ρούχα και τις ζεστές σας παντόφλες. Αμέσως θα δείτε ότι θα νιώσετε πιο αναζωογονημένες. Φτιάξτε το αγαπημένο σας ρόφημα, ένα τσάι, ένα χυμό ή μια σοκολάτα και ανάψτε τα αρωματικά κεριά σας, για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα. Το άρωμά τους θα σας γαληνέψει.

Μη ξεχνάτε η μέρα είναι αφιερωμένη σε εσάς, οπότε χαρείτε την! Δείτε την αγαπημένη σας ταινία, φτιάξτε το αγαπημένο σας φαγητό, μιλήστε με τους φίλους σας στο τηλέφωνο, βάλτε μια έτοιμη μάσκα προσώπου ή καλύτερα φτιάξτε μια δική σας με υλικά τα οποία έχετε ήδη στην κουζίνα σας.

Συμβουλή μας είναι να κοιμηθείτε νωρίς για να αναπληρώσετε τον ύπνο σας, έτσι ώστε να εμφανιστείτε φρέσκιες την επόμενη μέρα στη δουλεία. Τέλος, μη ξεχάσετε την κρέμα νυκτός πριν πάτε για ύπνο.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Bird Gadget