Tuesday, January 17, 2012

Business Woman

Μια business woman δουλεύει πολλές ώρες και τρέχει πάνω-κάτω, δεξιά-αριστερά, για λόγους δουλειάς. Επίσης συναναστρέφεται με πολύ κόσμο. Επομένως το ντύσιμό της πρέπει να είναι προσεγμένο και παράλληλα άνετο. Από τη στιγμή που υπάρχει ήδη αρκετό άγχος με τη δουλειά,  το ντύσιμο δεν θα πρέπει να αποτελεί ακόμα ένα. Γι' αυτό σας έχουμε ένα σύνολο κατάλληλο για να το φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ.

Ένα πουκάμισο με χρώμα και μια μαύρη φούστα είναι μια έξυπνη επιλογή, καθώς δεν πρόκειται να κάνετε κάποιο στιλιστικό λάθος και επιπλέον κολακεύει τη γυναικεία σιλουέτα. Η τσάντα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη, για να χωρά όλα τα απαραίτητα που χρειάζεται μια γυναίκα. Άκρως απαραίτητο το ρολόι, για να μη χάνετε τα ραντεβού σας και να είστε πάντα στην ώρα σας.

Δώστε μεγάλη προσοχή στα παπούτσια που θα φοράτε, γιατί αν σας στενεύουν ή σας πληγώνουν, ο πόνος θα αντανακλάται στο πρόσωπό σας, κάτι το οποίο πιστέψτε με δεν το θέλετε. Οπότε καλό είναι να τοποθετήσετε έναν πάτο σε μορφή gel.

Επειδή οι ώρες εργασίας μπορεί να είναι πολλές, καλό θα είναι να έχετε μαζί σας ένα σνακ ή μερικούς ξηρούς καρπούς, που θα σας βοηθήσουν να είστε σε ενέργεια. 

Καλή δουλειά!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Bird Gadget